Opinie

7,5
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
6,8
Komfort
6,7
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
6,7
Personel
8,3
Stosunek jakości do ceny
7,3

Opinie

    pl

    Ocena

    7,5
    6 października 2017

    pobyt udany

    smaczne śniadania,łóżka wygodne
    Leszek
    pl

    Ocena

    8,3
    2 października 2017

    Miejsce warte odwiedzenia nie tylko na jedną noc.

    Tylko kawa na śniadanie ...
    Fajna lokalizacja, przyjazny personel, żadnych problemów z psem.
    pl

    Ocena

    6,7
    20 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agnieszka Goły
    pl

    Ocena

    6,2
    7 września 2017
    Brudno w apartamencie, bardzo mały zamrażalnik, brak szklanek, zagrzybiały prysznic, zepsuty wyciąg w łazience który powodował straszny hałas przy każdorazowym włączeniu światła, bardzo mało kontaktów
    Widok, obsługa bardzo miła, super plaża, cisza i spokój, fajny taras, dobre śniadania, chleb i bułeczki pieczone na miejscu
    Maciek
    pl

    Ocena

    5,0
    6 września 2017
    Zdecydowanie należy wymienić rozkładaną sofę (przynajmniej w pokoju który zajmowaliśmy-sprężyny wchodzą nie powiem gdzie). Hotel na blisko 100 osób a na tzw. plaży 7 drewnianych leżaków (reszta beton), brak parasoli hotelowych, tzw. plaża- ogólnodostępna. TV jest ale z 3 programami.
    Zdecydowanie duży plus dla obsługi, starają się robić wszystko jak najlepiej, zawsze uśmiechnięci i służący pomocą.
    Marek
    pl

    Ocena

    4,6
    2 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz Usowicz
    pl

    Ocena

    4,2
    28 sierpnia 2017

    Monotonne śniadania.

    Wybrałem obiekt ze względu na śniadania i dobre o nich opinie. Źle trafiłem. Śniadania skąpe, bez wyboru i dzień w dzień to samo. Totalnie bez zmian. I mocno śmierdzi w łazienkach.
    Podobał mi się widok z pokoju na morze ale to nie powinno decydować o wyborze tego obiektu.
    Piotr
    pl

    Ocena

    5,8
    27 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    4,2
    25 sierpnia 2017
    czystość w pokoju pozostawia dużo do życzenia, na 4 osoby trochę mały apartament
    bliskość do plaży
    Iwona
    pl

    Ocena

    7,9
    23 sierpnia 2017

    Bylismy bardzo zadowoleni!

    Trochę monotonne śniadania, bo w zasadzie codziennie to samo. Dania z restauracji nas nie zachwyciły chociaż nie jesteśmy wybredni i wcześniej czytaliśmy pozytywne opinii, niestety nie sprawdziły się. Mogłoby być choćby jedno sprzątanie w czasie 6 dniowego pobytu, i sofa na której spaliśmy była już wysłużona ale pomimo tego wszystkiego mamy ochotę tam wrócić.
    Położenie hotelu rewelacja, widoki z tarasu na którym jadało się śniadania super, apartament w porządku fajnie bo były dwa pokoje więc dzieci miały oddzielny pokój.
    Robert
    pl

    Ocena

    8,8
    20 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    BENJAMIN
    hr

    Ocena

    8,3
    22 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    gb

    Ocena

    6,7
    8 października 2017

    Well worth the stay if you can dont mind some short comings.

    An understaffed apartment cum hotel that needs updating. Our room had a kitchenette that lacked inventory you could not prepare any decent meal. No kettle, no toaster. When we went down for an evening meal there was a party 20 people already seated and the one staff member told us to come back in an hour's time. so we had to eat elsewhere for the next 3 nights!!
    The Location is Stunning and made us come back for more The nearby town of Novigrad is also stunning with plenty of history and character. A sleepy fishing port with outstanding natural beauty.
    William
    us

    Ocena

    4,2
    16 września 2017

    A place to stay, but not worth it.

    Room was small and sparsely equipped. The restaurant was out of several menu items. Understaffed. The reception clerk also waited tables and worked in kitchen. Both coffee machines were broken. It was either the end of there season or they didn't care.
    The location was great. Located in a small out of the way village.
    Radu
    ro

    Ocena

    7,9
    6 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Miklós
    hu

    Ocena

    8,3
    4 września 2017
    A bit dirty apartment - dog hair on the sofa. Freezer of the fridge was not working.
    The staff was great and kind. Good quality bikes for free. Wonderful beach, calm atmosphere. Excellent view from the terrace. The beach is 1 min walk. The kitchen is well equipped.
    Lodewikus
    gb

    Ocena

    7,5
    2 września 2017
    Property & furnishing felt a bit dated & kitchenette was quite basic.
    Good location - perfect for beaches and exploring town. Nice outdoor deck for breakfast / dinner. Breakfast was decent but slightly limited for choice. Staff were very friendly.
    K_ANDI
    hr

    Ocena

    3,8
    28 sierpnia 2017

    Never again.....

    Absolute disaster, everything was dirty and outworn, everyday the same breakfast (fry bread with eggs and salami), nobody takes garbage out from rooms and there is also no container near the hotel (if you want to to throw the trash alone), wifi is terrible, also the loud and too weak air condition. There is no place in Novigrad where you can buy ice cream or cakes..........only pancakes and corn. For other you must go to the market.
    Amazing view from the balcony.......
    Gregor
    si

    Ocena

    5,0
    26 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    it

    Ocena

    5,8
    24 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii